Saturday, September 10, 2005

Εδώ τα καλά αποτελέσματααααα!!!!

Λοιπόν...

Όσοι αγαπητοί απαντήσατε το Νο 1 τότε ανήκετε σε αυτούς που κάνουν υπομονή!!!!!Περιμένετε τον άλλον να ξεσπάσει και να ηρεμήσει και μετά να λύσετε τη διαφορά!Η ήρεμη και αντικειμενική ανάλυση της θέσης σας είναι ο σκοπός σας και αυτό για μερικούς είναι πάρα πολύ έξυπνο!Αλλά...υπάρχουν και άλλοι που σας θεωρούν απλά κότες!!!!!

Όσοι τώρα επιλέξατε το Νο 2 ανήκετε στη μαγική κατηγορία που θεωρούν ότι έχουν πάντα δίκιο και ότι δεν υπάρχει λόγος να τσακώνονται για να το αποδείξουν!!Δεν υπάρχει η λέξη διάλογος στο λεξιλόγιό σας και είναι χαρακτηριστικό το ότι μαζί με το θυμό του άλλου φουντώνει και ο δικός σας με αποτέλεσμα να καταλήγετε να τσιρίζετε!!!!!Δεν λέει να τσακώνεται κανείς μαζί σας...Δεν βγαίνει άκρη!!!!!!

Το Νο 3 των απαντήσεων μας δείχνει έναν...ερασιτέχνη των καυγάδων...!!!!!!Δηλαδή, μόλις ξεσπάσει ένας τσακωμός εσείς αμέσως προσπαθείτε να ηρεμήσετε τα πνεύματα και να τον αποφύγετε!!!!!Πρέπει να ξεσπάσετε όμως κάποια στιγμή!!!!!!!

Και το Νο 4 κρύβει έναν...ρήτορα ο οποίος με κάθε καυγά βρίσκει την ευκαιρία να εξασκήσει τη ρητορική του ικανότητα αφού θεωρεί ότι έχεις τις απαντήσεις για κάθε θέμα!!!Οι άλλοι όμως (έχω χρέος να σας προειδοποιήσω...) δεν το βλέπουν και πολύ θετικά το όλο κόλπο γιατί δεν σας βλέπουν και απόλυτα ειλικρινή....

Απορίες...???

2 comments:

Marina said...

Μία "κότα" σου εύχεται καλό σβκ!. Μου αρέσει που με θεωρούν κότα...γιατί άλλα υποθέτουν, άλλα βλέπουν και τελικά άλλα λούζονται!! Χι χι.! Καλά να περνάς!

Revekka said...

Μια άλλη κότα σε ευχαριστεί, σου εύχεται επίσης και σε περιμένει στο κοτέτσι για ένα καφεδάκι!!!!!