Tuesday, May 10, 2005

May the force be with you!!!!!!!!!!!!!

Δεν ξέρω για σας αλλά εγώ είμαι φανατική του star wars και είμαι ενθουσιασμένη που σε λίγες μέρες βγαίνει και το τελευταίο μέρος του έπους!Φυσικά και θα πάω να το δω και θα σας έλεγα να πάτε να το δείτε και εσείς!
Μπορεί να έχω μεγαλώσει με αυτές τις ταινίες αλλά χρειάστηκε ένα φρεσκάρισμα μνήμης οπότε έκατσα 7 ώρες και είδα τα τρία τελευταία και θα κάτσω να δω και τα δύο πρώτα!!Βλέποντάς τα λοιπόν διαπίστωσα ότι για την εποχή τους ήταν πολύ μπροστά!Μπορεί να μην είχαν την τρελή τεχνολογία στη διάθεσή τους αλλά ότι είχαν το εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο!
Αλλά το καλύτερο από όλα είναι η αίσθηση που σου αφήνουν αυτές οι ταινίες!Μπορεί να τις έχεις δει τόσες φορές αλλά πάντα θα έχεις αγωνία και τελειώνοντας θα νιώθεις ότι όντως ο κόσμος έχει σωθεί από τους κακούς!Και βοήθησες κιόλας...Έχουμε ανάγκη τελικά από κάτι πολύ κακό για να καταλάβουμε το καλό...?Πρέπει να απειλούμαστε με καταστροφή για να μην αρπαζόμαστε με το παραμικρό?Ε, ρε Νταρθ Βέιντερ που χρειαζόμαστε...

1 comment:

Storyteller said...

Το κακό και το καλό ως ευφυής σύλληψη του ανθρώπινου νου αποδιδόμενη σε μια νοητή υπέρτατη δύναμη έχει ως αποδέκτη μόνο και μόνο τον ίδιο του τον εαυτό! Με αυτή την αιώνια πάλη ο άνθρωπος πορεύεται ήσυχος ότι θα είναι πάντα το επίκεντρο της μέριμνας της φροντίδας και της πρόνοιας αυτού του Θεού που ο ίδιος κατασκεύασε για τον εαυτό του. Θεώρησε το "καλό" σύμμαχο και αρωγό για την ευτυχία του και το "κακό" αιώνιο φίλο του στην αγωνία του για επικράτηση και εξουσία! Δεν έχουμε ανάγκη τιποτα από όλα αυτά ενώ συγχρόνως μας είναι τελείως απαραίτητα!
Τόσο απλά....