Saturday, July 02, 2005

Τι...σπόρους πιάσατε...????

Όπως όλοι καταλάβατε, ο αριθμός συνδέεται με την αυτοπεποίθηση!Αλλά και την αλαζονεία!Η έρημος είναι οι προκλήσεις, η αμφιβολία και η αβεβαιότητα.Λοιπόν...

  • 100-81:Ξεχειλίζετε από αυτοπεποίθηση αλλά, κατά έναν περίεργο τρόπο, αυτό δεν φαίνεται σαν μεγαλομανία(εκτός αν είπατε 99 ή 100).Οι άλλοι εισπράττουν την αυτοπεποίθησή σας σαν μια ήρεμη σιγουριά, κάτι που σας κάνει παντού αρχηγό!
  • 80-61:Η περιγραφη που μάλλον σας ταιριάζει είναι συγκρατημένη αισιοδοξία.Ελπίζετε στο καλύτερο αλλα είστε προετοιμασμένοι και για το χειρότερο.Χάρη σε αυτή τη φιλοσοφημένη στάση πατάτε στη γη αν και μπορεί να έχετε το κεφάλι στα σύννεφα!
  • 60-41:Η αυτοπεποίθησή σας είναι μέτρια.Δεν είναι ούτε αρκετή ούτε σταθερή.Ίσως θέλετε πάντα να είστε ο καλυτερος ή φοβάστε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε.Αν πιστέψετε στον εαυτό σας το ίδιο θα κάνουν μετά και οι άλλοι.
  • 40-21:Δεν αμφιβάλλετε τελείως για τις ικανότητές σας αλλά έχετε την τάση να υπερεκτιμάτε τις δυσκολίες.Ίσως παραιτείστε πολύ εύκολα από την προσπάθεια αλλά και η απαισιοδοξία σας κάνει τους άλλους να σας βλέπουν αρνητικά.Ο μόνος τρόπος για να εμπνεύσετε εμπιστοσύνη είναι να εμπιστευτείτε πρώτα εσείς τον εαυτό σας.
  • 20-1(Άντε και το 0 μέσα!!):Είναι άλλο πράγμα να είναι κανείς σεμνός και άλλο να μη πιστεύει ότι αξίζει.Μη ξεχνάτε ότι το μόνο πράγμα στο οποίο μπορείτε πραγματικά να βασιστείτε είναι ο εαυτός σας.Αν απαντήσατε ότι ούτε ένας σπόρος δεν θα φυτρώσει δεν σας λείπει παντελώς η αυτοπεποίθηση αλλα είστε τελειομανείς και αλλαζόνες.Δεν μπορείτε να αντέξετε στην ιδέα ότι μπορεί να κάνετε λάθος ή να έχετε άδικο.Με τον τρόπο αυτό δεν κάνετε τίποτα για να μην αποτύχετε.Οι άλλοι μπορεί να σας θεωρούν ανίκανους για όλα εσείς όμως βαθιά ξέρετε ότι δεν προσπαθήσατε ποτέ και για τίποτα.

Αυτά τα όμορφα!!!!!ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑ!!!!

2 comments:

Revekka said...

Γιατί όχι...?Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον!Βασικά είναι και άλλα τεστάκια αλλά είναι και μερικά που θέλουν ζωγραφική και τα λοιπά, θα είναι λίγο δύσκολο να τα ανεβάσω!
Μπορείς να βγάλεις πάντως ενα συμπέρασμα και από αυτά!Έχουν πέσει καθόλου μεσα για σένα?

Revekka said...

Και που θα με αφήσεις μόνη στο μάταιο τούτο κόσμο???????