Friday, June 17, 2005

Αποτελέσματαααααααα!!!

Για να δούμε τι ψάρια πιάσατε!!!!
Το πουλί που μπήκε στο δωμάτιό σας μοιάζει να είναι ένα σημάδι αλλαγής.Όταν ξαφνικά άλλαξε χρώμα, φοβηθήκατε ότι η αυτυχία δεν θα κρατήσει.Η αντίδρασή σας σε αυτή την κατάσταση είναι ενδεικτική του πώς αντιδράτε μπροστά στις δυσκολίες και στις αβεβαιότητες της ζωής!!
  1. Όσοι είπαν ότι το πουλί έμεινε μαύρο έχουν μια απαισιόδοξη άποψη για τη ζωή.Έχετε την τάση να σκέφτεστε ότι, αφού τα πράγματα είναι άσχημα, τίποτα δεν μπορεί να πάει καλά!Ίσως θα ήταν σκόπιμο να πείτε στον εαυτό σας ότι αφού βρίσκεστε ήδη σε δραματική κατάσταση, τα πράγματα δεν μπορεί να γίνουν χειρότερα.Θυμηθείτε ότι η βροχή πάντα σταματάει κάποτε και ότι ο ήλιος βγαίνει ακόμη και μετά από τις πιο σκοτεινές νύχτες!
  2. Όσοι είπαν ότι το πουλί ξανάγινε μπλε είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι!Σκέφτεστε ότι η ζωή είναι ένα μείγμα καλού και κακού και ότι δεν φτάνουμε πουθενά με το να πολεμάμε την πραγματικότητα.Δέχεστε τις αντιξοότητες χωρίς να χάνετε τη ψυχραιμία σας και αφήνετε τα πράγματα να ακολουθήσουν τη πορεία τους χωρίς να αγχώνεστε ή να ανησυχείτε ιδιαίτερα.Αυτή η κοσμοθεωρία σας επιτρέπει να επιπλέετε πάνω στα κύματα των δυσκολιών χωρίς να χάνετε τη ψυχραιμία σας.
  3. Όσοι είπαν ότι το πουλί έγινε άσπρο είναι άτομα ήσυχα, που ξέρουν να παίρνουν αποφάσεις όταν πιεστούν.Δεν χάνετε το χρόνο σας με ανησυχία και αναποφασιστικότητα, ακόμη και όταν ξεσπάει μια κρίση.Αν χειροτερέψει η κατάσταση, κρίνετε ότι είναι καλύτερανα πάρετε έναν άλλο δρόμο για να φτάσετε στον προορισμό σας, παρά να επιβαρυνθείτε με άσκοπο εκνευρισμό.Έτσι κερδίζετε δρόμο και τα πράγματα μοιάζουν να πηγαίνουν από μόνα τους όπως τα θέλετε!
  4. Όσοι είπαν ότι το πουλί έγινε χρυσό μπορούν να χαρακτηριστούν άφοβοι.Δεν ξέρετε τι σημαίνει η λέξη πίεση.Για σας κάθε κρίση είναι μία ευκαιρία.Σας ταιριάζει η φράση "τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο"!Προσέξτε μόνο μήπως αυτή η απεριόριστη σιγουριά σας παρασύρει στον κίνδυνο.Η γραμμή που χωρίζει την τόλμη από την απερισκεψία είναι λεπτή!

Αυτά λοιπόν!Τα κλασικά από δω και πέρα!Θέλω τα σχόλιά σας!Εγώ είχα επιλέξει το χρυσό...(είναι πιο κοντά στο κίτρινο...!)Ακολουθούν και άλλα τεστάκια!Μείνετε on-line!!!

4 comments:

xxx said...

Ζω ένα δράμα! Οκ διάλεξα μαύρο αλλά είναι γεγονός ότι είμαι αισιόδοξος έως βλακείας !

Anonymous said...

Η αλήθεια είναι πως είμαι όντως ήσυχο άτομο που ξέρω να παίρνω αποφάσεις όταν πιεστώ.. όταν όμως δεν είναι σοβαρές οι αποφάσεις τότε υπάρχει αναποφασιστικότητα και ίσως άσκοπος εκνευρισμός :)

oTheos said...

To asimenio den mou eipes ti simainei... :-)

Revekka said...

Σου είπα καρδιά μου Αλέξη ότι πρέπει να διαλέξεις μια από τις επιλογές...