Friday, June 24, 2005

Τι συμβόλίζουν τελικά...?

Το τοπίο που φανταστήκατε κάτω από το γαλανό ουρανό δείχνει ένα ταλέντο καλά κρυμμένο στην ψυχή σας!!!!!!!!

  1. Έχετε ιδιαίτερη ευαισθησία που σας επιτρέπει να αντιλαμβάνεστε καταστάσεις με την πρώτη ματιά και να αποκωδικοποιείτε σύνθετα προβλήματα χωρίς να χρειάζεστε εξηγήσεις!Παίρνετε ξεκάθαρες αποφάσεις!Εμπιστεύεστε τις πρώτες εντυπώσεις σας και τη διαίσθησή σας γιατί σας οδηγούν πάντα σωστά!
  2. Φυσικό χάρισμα για τις ανθρώπινες σχέσεις!!Χάρη στην παρουσία σας όλα είναι πιο ήρεμα και λειτουργούν αποτελεσματικά!Φέρνετε τους ανθρώπους πιο κοντά!Είστε ένας ανεκτίμητος σύντροφος!!!!!!!!!!!
  3. Η λεκτική επικοινωνία είναι το ατού σας!!Βρίσκετε πάντα τα σωστά λόγια για να εκφραστείτε και οι άλλοι νιώθουν ότι περιγράφετε αυτό που νιώθουν και εκείνοι!!Η μοιρασμένη χαρά είναι πάντα διπλή χαρά και εσείς το πετυχαίνετε!!!!
  4. Είστε ένα χρυσωρυχείο γνώσεων και δημιουργικότητας που έχει πάντα ιδέες και δεν τελειώνουν ποτέ!!!Δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε αρκεί να είστε σε αρμονία με τα συναισθήματα των άλλων και να παλεύετε για τα όνειρά σας!!!

Θέλω και σχόλια!!!Μην ξεχνιόμαστε!!!

4 comments:

Stefanos said...

΄Δηλαδή εγώ που είπα χιονισμένη παραλία είμαι τα 2 πρώτα?? καλή φάση :P

oTheos said...

Kai eixa skeftei na po re gamoto mia galazia akrogialia dipla se ena kataprasino vouno pou eixe ena livadi me kitrina louloudia kai apo piso ipirxe mia xionismeni pediada...gamoto!!!

Ttallou said...

Τι να σχολιάσουμε;
Merci για τα καλά σου λόγια!

Stefanos said...

Γιατί έχω την εντύπωση ότι και τα 4 μου ταιριάζουν;
Ίσως για τον ίδιο λόγο που όταν διαβάζω τα ζώδια νιώθω ότι όλα έχουν στοιχεία αληθινά και για μένα και για οποιονδήποτε.