Monday, June 27, 2005

Σας πάνε τελικά τα παραμύθια???

Μεγαλύτερη αδυναμία ή μεγαλύτερο ελάττωμα κρύβεί η Σταχτοπούτα για σας...
  1. Αυτή η σκηνή της δύστυχης Σταχτοπούτας σας προξενεί συναίσθημα οίκτου.Κάτω όμως από τον οίκτο κρύβεται ένα συγκαλυμμένο αίσθημα ανωτερότητας και υπεροψίας.Αυτή η σκηνή αποτυπώθηκε στο μυαλό σας γιατί σας κάνει να αισθάνεστε ότι είστε καλύτεροι από κάποιον άλλο.Είναι καλό να μπορείτε να δείτε τους άλλους με συμπόνια, προσέξτε όμως να μη τους βλέπετε συνέχεια αφ'υψηλου!!!!
  2. Με ένα χτύπημε του ραβδιού της η νονά μεταμορφώνει τη Σταχτοπούτα σε μια υπέροχη πριγκίπισσα και αλλάζει τη ζωή της για πάντα!Στην αληθινή ζωή τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα.Η απουσία ρεαλισμού σε όλα τα πρακτικά θέματα και η έλλειψη προσοχής στα σχέδιά σας και στις συνέπειές τους είναι τα μεγαλύτερα μειονεκτήματά σας.Μοιάζετε να ξεχνάτε ότι δεν σας περιμένει καμιά νεράιδα για να σας βγάλει από τη δύσκολη θέση!
  3. Αυτή η σκηνή έχει χαραχτεί στη μνήμη σας γιατί δείχνει ακριβώς τον τρόπο που εξαρτάστε από τους άλλους.Δεν δυσκολεύεστε καθόλου να φανταστείτε τον εαυτό σας να τρέχει στα σκαλιά αφήνοντας πίσω σας προβλήματα και άλυτα ερωτηματικά.Με άλλα λόγια, σας αρέσει να ζείτε υπολογίζοντας ότι οι άλλοι θα τακτοποιούν τις εκκρεμότητές σας!Όμως μια μέρα θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τις καταιγίδες μόνοι σας!
  4. Σε όλους αρέσουν οι ιστορίες που έχουν καλό τέλος, το ίδιο και σε σας.Ακριβώς εκεί βρίσκεται το πρόβλημα!Εύκολα ικανοποιείστε με την απλότητα, τη μετριότητα και την κοινοτοπία!Όλα όσα περιμένετε από τη ζωή είναι μια μέτρια δουλειά, ένας μέτριος μισθός, μέτριοι φίλοι, μία μέτρια οικογένεια και μέτρια παιδιά...Αναλογιστείτε όμως τι είναι αυτό που κάνει, ακόμα κι εσάς, ένα πλάσμα μοναδικό και ιδιαίτερο.Μη ξεχνάτε ότι είστε ένα άτομο ξεχωριστό και ολοκληρωμένο έστω και αν δεν έχετε αυτή την εντύπωση για τον εαυτό σας...

ΛΟΙΠΟΝ????????

3 comments:

Damsel in Stress said...

Πάντα θεωρούσα την Σταχτοπούτα το πλέον blockbuster παραμύθι. Κάνει για Χόλλυγουντ αλλά όχι για μένα. Άρα, το ερώτημα που αναφύεται είναι το εξής:

Τι είδους βίτσιο κουβαλάει ένας άνθρωπος που έχει ως ήρωα παραμυθιού το 7ο απ' τα 7 κατσικάκια; (εκείνο που κρύφτηκε στο ρολόϊ).

Ορίστε, προβληματίστηκα πρωϊ πρωϊ ...

Revekka said...

Ποιο παραμύθι είναι αυτό????Να κάνουμε ένα τεστάκι και για σένα, δεν υπάρχει πρόβλημα!!!!!Να σου λύσω τον προβληματισμό...

Zpi said...

Ωπα ωπα για στάσου.
Μέχρι τώρα ήμουν θυελλώδης εραστής, συγκροτημένο άτομο με λεκτική δυνότητα κτλ και τώρα ξαφνικά είμαι εξαρτημένος από τους άλλους και υπολογίζω ότι θα μου τακτοποιούν τις εκκρεμότητες?
Α δε μου άρεσε αυτό το τεστ, προτιμώ το άλλο με το κοντραμπάσο.
Πάντως τώρα που το σκέφτομαι πάντοτε απέφευγα τις εκκρεμότητες :-)