Monday, June 20, 2005

Τα απόκρυφα...Απαντήσεις!

Όπως αγαπητά μου παιδιά αναποδογυρίζατε τον κάδο , κάτι που ήταν καλά κρυμμένο βγήκε στην επιφάνεια και εμφανίστηκε μπροστά στα μάτια του κόσμου!Αυτό που επιλέξατε να περιγράψετε σαν περιεχόμενο του κάδου φανερώνει αυτό που θέλετε να κρύψετε από τα μάτια όλων (όχι ότι κρύβετε σκουπίδια...Μην το πάτε εκεί...!)
  1. Όσοι απάντησαν ότι ο κάδος ήταν άδειος έχουν την τάση να ζουν τη ζωή τους χωρίς να κρύβουν κάτι και χωρίς να δημιουργούν λάθος εντυπώσεις!Εμφανίζουν αυτό που είναι!Αυτή η ειλικρίνεις είναι που σας κάνει ελκυστικούς!
  2. Όσοι επέλεξαν το σωρό από τα ανάκατα σκουπίδια φαίνονται ευθείς και ανοιχτοί!στην πραγματικότητα όμως κρύβουν ένα σωρό συναισθήματα που δεν εκφράζονται και μένουν κλειδωμένα μέσα τους!Ίσως είναι επειδή συχβά νιώθουν απογοήτευση!Αν το ξανασκεφτείτε θα διαπιστώσετε πόσο συχνά κρατιέστε και δεν λέτε αυτό που αισθάνεστε!
  3. Όσοι φαντάστηκαν αποφάγια μάλλον καταπιέζουν τις ορέξεις τους για φαγητό!Ίσως κάνετε δίαιτα ή προσπαθείτε να την αποφύγετε!Ίσως ακόμα σκέφτεστε να κάνετε περικοπές στο φαγητό λόγω εξόδων!Τελικά νιώθετε στριμωγμένοι γενικότερα!
  4. Όσοι φαντάστηκαν τον κλειστό σάκο είναι μάλλον αρκετα ψυχροί και απόμακροι!Απεχθάνεστε να δείχνετε την παραμικρή αδυναμία ή να παραπονιέστε γιατί είστε εγωιστές!Δεν είναι όμως αδυναμία να ξέρουν οι γύρω σας τι νιώθετε!Χαλαρώστε...

Αυτά τα όμορφα!!!Σχόλια?Έπεσαν μέσα?

Έρχονται κι άλλα!!!!!

1 comment:

J95 said...

Αν το ξανασκεφτείτε θα διαπιστώσετε πόσο συχνά κρατιέστε και δεν λέτε αυτό που αισθάνεστε!

Ρε πούστη δεν υπάρχει πια ιδιωτική ζωή.